hero-uutishuone

Ajankohtaista

28.11.2017 Suosittelukyselyn tulokset koottu ja porakoneen voittaja arvottu – kurkkaa tulokset!

Arvoimme Ryobi RCD19-LL13S -porakoneen voittajan ja kokosimme lokakuussa verkkosivuillamme julkaistun suosittelukyselyn tulokset. Kiitos arvokkaasta palautteesta ja osallistumisesta.

Lue lisää


VTP:n suomalainen palvelu sai arvostetun Avainlippu-merkin

Virve Tuotteet ja Palvelut (VTP) on saanut Avainlippu-merkin Tetra-verkkoihin soveltuvien radiopäätelaitteiden huoltopalvelulle. VTP:n huoltokeskus huoltaa ja parametroi Virve-päätelaitteita ja lisälaitteita. Huoltokeskuksen puoleen voi kääntyä kaikissa Virve-radiopuhelimiin liittyvissä ongelmissa.

Lue lisää


Huolehdi, että Virve-puhelintasi ladataan oikealla laturilla

Airbusin päätelaitteissa eli Virve-puhelimessa saa käyttää vain Airbus-hyväksyttyjä latureita. Airbusin Virve-puhelimien myyntipaketin mukana tulee laturi, jonka malli on ACP-12E.

Lue lisää


Seuraavat


Videot

Virve on hyvä työkalu sekä sairaanhoidossa että ensihoidossa. Katso video Pohjois-Karjalan keskussairaalan Virve-käytöstä.
Virve on käytössä myös Helsingin metron valvomossa. Virve yhdistää muun muassa valvomon, metron kuljettajat ja viranomaiset.Logo ja esitteet

Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan käytöstä huoltokeskus@virve.com.

Logo (png)
VTP-logo-rgb-1000pxLogo (jpg)

VTP-logo-rgb-1000px
Täältä löydät esitteet kaikista päätelaitteistamme pdf-muodossa. Muistathan, että tietoja tuotteista löydät kuitenkin parhaiten Tuotteet-sivulta.

THR880i pdf-esite

TH9 pdf-esite

Th1n pdf-esite

TMR880i pdf-esite

THR9 Ex pdf-esite

P8GR pdf-esite