hero-uutishuone

Ajankohtaista

Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n viime vuosi oli menestyksekäs

Airbus palkitsi ansioituneita jälleenmyyjiä Nizzassa Ranskassa 15.2. Virve Tuotteet ja Palvelut Oy kuuluu Airbusin Top 10 jälleenmyyjiin ja on siten myös merkittävä yhteistyökumppani. Virve Tuotteet ja Palvelut Oy oli muun muassa paras Airbus-lisätarvikemyyjä suhteutettuna päätelaitemyyntiin.

Lue lisää


28.11.2017 Suosittelukyselyn tulokset koottu ja porakoneen voittaja arvottu – kurkkaa tulokset!

Arvoimme Ryobi RCD19-LL13S -porakoneen voittajan ja kokosimme lokakuussa verkkosivuillamme julkaistun suosittelukyselyn tulokset. Kiitos arvokkaasta palautteesta ja osallistumisesta.

Lue lisää


VTP:n suomalainen palvelu sai arvostetun Avainlippu-merkin

Virve Tuotteet ja Palvelut (VTP) on saanut Avainlippu-merkin Tetra-verkkoihin soveltuvien radiopäätelaitteiden huoltopalvelulle. VTP:n huoltokeskus huoltaa ja parametroi Virve-päätelaitteita ja lisälaitteita. Huoltokeskuksen puoleen voi kääntyä kaikissa Virve-radiopuhelimiin liittyvissä ongelmissa.

Lue lisää


Seuraavat


Videot

Virve on hyvä työkalu sekä sairaanhoidossa että ensihoidossa. Katso video Pohjois-Karjalan keskussairaalan Virve-käytöstä.
Virve on käytössä myös Helsingin metron valvomossa. Virve yhdistää muun muassa valvomon, metron kuljettajat ja viranomaiset.Logo ja esitteet

Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan käytöstä huoltokeskus@virve.com.

Logo (png)
VTP-logo-rgb-1000pxLogo (jpg)

VTP-logo-rgb-1000px
Täältä löydät esitteet kaikista päätelaitteistamme pdf-muodossa. Muistathan, että tietoja tuotteista löydät kuitenkin parhaiten Tuotteet-sivulta.

THR880i pdf-esite

TH9 pdf-esite

Th1n pdf-esite

TMR880i pdf-esite

THR9 Ex pdf-esite

P8GR pdf-esite