hero-uutishuone

Ajankohtaista

Avoin työpaikka

Haemme Tampereelle innovatiiviseen joukkoomme teknistä asiantuntijaa TETRA-päätelaitteiden korjaukseen ja myyntiin liittyviin toimintoihin.

Teknisenä asiantuntijana kirjaat huoltotöitä järjestelmiimme ja olet yhteyksissä asiakkaisiimme. Edellytämme sinulta hyvää vuorovaikutustaitoa ja asiakaspalveluasennetta.

Olet koulutukseltasi elektroniikka-asentaja tai vastaava. Sinulla on ajokortti ja olet englannin kielen taitoinen.  Tehtävä on vuoden määräaikaisuus ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän koeaika on kuusi kuukautta.

Asiakaskuntamme kostuu pääasiassa Suomen viranomaisista. Toiminta-alueenamme on koko Suomi ja edellytämme hakijalta matkustusvalmiutta. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja antaa huoltopäällikkö Pekka Lehtimäki pekka.lehtimaki@virve.com. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisine palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 7.5. mennessä pekka.lehtimaki@virve.com.

hero-huolto


Palaa otsikoihinVideot

Virve on hyvä työkalu sekä sairaanhoidossa että ensihoidossa. Katso video Pohjois-Karjalan keskussairaalan Virve-käytöstä.
Virve on käytössä myös Helsingin metron valvomossa. Virve yhdistää muun muassa valvomon, metron kuljettajat ja viranomaiset.Logo ja esitteet

Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan käytöstä huoltokeskus@virve.com.

Logo (png)
VTP-logo-rgb-1000pxLogo (jpg)

VTP-logo-rgb-1000px
Täältä löydät esitteet kaikista päätelaitteistamme pdf-muodossa. Muistathan, että tietoja tuotteista löydät kuitenkin parhaiten Tuotteet-sivulta.

THR880i pdf-esite

TH9 pdf-esite

Th1n pdf-esite

TMR880i pdf-esite

THR9 Ex pdf-esite

P8GR pdf-esite