hero-uutishuone

Ajankohtaista

Huolehdi, että Virve-puhelintasi ladataan oikealla laturilla

Airbusin päätelaitteissa eli Virve-puhelimessa saa käyttää vain Airbus-hyväksyttyjä latureita. Airbusin Virve-puhelimien myyntipaketin mukana tulee laturi, jonka malli on ACP-12E.

Muut laturit voivat olla päällisin puolin saman näköisiä kuin Airbusin Virve-laturi. Tunnistat oikean laturin mallimerkinnästä ACP-12E (valmistajana joko Nokia, EADS tai Airbus). Kiinnitäthän siis erityistä huomiota mallimerkintään. VTP:n kautta ostetut monipaikkaiset laturit ovat myös turvallisia käyttää.

Väärissä latureissa voi olla samanlainen pistoke, mutta latausjännite ja virta vaihtelevat, joten Virve-puhelin voi vaurioitua korjauskelvottomaksi. Älä käytä vanhoja Nokian matkapuhelinlatureita, kuten ACP-7, Virve-laitteiden lataamiseen.

Latureistamme saat lisätietoa Tuotteet-sivulta linkki, kohdasta Latauslaitteet.

Jos sinulla on kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä ennen kuin käytät laturia.

Huoltokeskus
Puh. 0800 188 011
huoltokeskus@virve.com


Palaa otsikoihinVideot

Virve on hyvä työkalu sekä sairaanhoidossa että ensihoidossa. Katso video Pohjois-Karjalan keskussairaalan Virve-käytöstä.
Virve on käytössä myös Helsingin metron valvomossa. Virve yhdistää muun muassa valvomon, metron kuljettajat ja viranomaiset.Logo ja esitteet

Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan käytöstä huoltokeskus@virve.com.

Logo (png)
VTP-logo-rgb-1000pxLogo (jpg)

VTP-logo-rgb-1000px
Täältä löydät esitteet kaikista päätelaitteistamme pdf-muodossa. Muistathan, että tietoja tuotteista löydät kuitenkin parhaiten Tuotteet-sivulta.

THR880i pdf-esite

TH9 pdf-esite

Th1n pdf-esite

TMR880i pdf-esite

THR9 Ex pdf-esite

P8GR pdf-esite