hero-uutishuone

Ajankohtaista

28.11.2017 9.59

Suosittelukyselyn tulokset koottu ja porakoneen voittaja arvottu – kurkkaa tulokset!

Arvoimme Ryobi RCD19-LL13S -porakoneen voittajan ja kokosimme lokakuussa verkkosivuillamme julkaistun suosittelukyselyn tulokset. Kiitos arvokkaasta palautteesta ja osallistumisesta.

Verkkosivuillamme pyöri lokakuussa kysely, jossa kartoitimme Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n suositeltavuutta. Saimme kyselyyn mukavasti vastauksia, yhteensä 114. Kyselyn perusteella suurin osa vastaajista (60%) suosittelee meitä yhteistyökumppaniksi.

Saimme myös avointa palautetta ja kehitysehdotuksia. Avoimessa palautteessa tiedusteltiin muun muassa, miksi hinnastoa ei löydy suoraan verkkosivuilta. Suurin osa asiakkaistamme on sopimus- tai puitesopimusasiakkaita. Näiden sopimusten osalta hinnat ovat toimitettu asiakkaille sopimuksen yhteydessä. Pyydettäessä jaamme hinnastoa myös muille Virve-käyttäjille.

Muissa avoimissa palautteissa käsiteltiin verkkosivujen teknisiä ominaisuuksia. Palaute on ollut arvokasta. Pureudumme kehitysehdotuksiin vielä tämän vuoden aikana.

Porakoneen voittaja tyytyväinen Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n toimintaan

Kyselyn yhteydessä oli arvonta, jossa palkintona oli Ryobi RCD19-LL13S -porakone. Onnetar suosi tällä kertaa merivartija Kari-Pekka Haajasta Rajavartiolaitoksen esikunnan teknilliseltä osastolta. Kysyimme Haajaselta tunnelmia.

”Virve on päivittäinen työkaluni, olen Virve-pääkäyttäjä ja parametroin laitteet ja testaan, että ne toimivat tarkoitetulla tavalla. Mielestäni Virve Tuotteet ja Palvelut Oy on palvellut minua ja organisaatiota hienosti. Aina on apua saanut, kun on sitä tarvinnut. Kiitos siitä.”

Tulevaisuudessa Haajanen toivoo näkevänsä Virvessä myös liikkuvaa kuvaa.

”Liikkuva kuva kyllä on jo nykypäivää ja se pitäisi olla ehdottomasti olemassa myös Virve-kapuloissa.”
 
Kiitos kaikille kyselyyn ja arvontaan osallistuneille! Mukavia talvipäiviä!


Palaa otsikoihinVideot

Virve on hyvä työkalu sekä sairaanhoidossa että ensihoidossa. Katso video Pohjois-Karjalan keskussairaalan Virve-käytöstä.
Virve on käytössä myös Helsingin metron valvomossa. Virve yhdistää muun muassa valvomon, metron kuljettajat ja viranomaiset.Logo ja esitteet

Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan käytöstä huoltokeskus@virve.com.

Logo (png)
VTP-logo-rgb-1000pxLogo (jpg)

VTP-logo-rgb-1000px
Täältä löydät esitteet kaikista päätelaitteistamme pdf-muodossa. Muistathan, että tietoja tuotteista löydät kuitenkin parhaiten Tuotteet-sivulta.

THR880i pdf-esite

TH9 pdf-esite

Th1n pdf-esite

TMR880i pdf-esite

THR9 Ex pdf-esite

P8GR pdf-esite