hero-uutishuone

Ajankohtaista

Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n viime vuosi oli menestyksekäs

Airbus palkitsi ansioituneita jälleenmyyjiä Nizzassa Ranskassa 15.2. Virve Tuotteet ja Palvelut Oy kuuluu Airbusin Top 10 jälleenmyyjiin ja on siten myös merkittävä yhteistyökumppani. Virve Tuotteet ja Palvelut Oy oli muun muassa paras Airbus-lisätarvikemyyjä suhteutettuna päätelaitemyyntiin.

Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n viime vuosi oli menestyksekäs. Airbus palkitsi ansioituneita jälleenmyyjiä Nizzassa Ranskassa 15.2. Virve Tuotteet ja Palvelut Oy kuuluu Airbusin Top 10 jälleenmyyjiin ja on siten myös merkittävä yhteistyökumppani. Virve Tuotteet ja Palvelut Oy oli muun muassa paras Airbus-lisätarvikemyyjä suhteutettuna päätelaitemyyntiin.

vtp_airbuspalkinto_2018

Kuvassa vasemmalla VTP:n Toni Leppänen ja Pekka Lehtimäki. Lisäksi kuvassa Ranskan, Bulgarian, Venäjän ja Unkarin jälleenmyyjät.


Palaa otsikoihinVideot

Virve on hyvä työkalu sekä sairaanhoidossa että ensihoidossa. Katso video Pohjois-Karjalan keskussairaalan Virve-käytöstä.
Virve on käytössä myös Helsingin metron valvomossa. Virve yhdistää muun muassa valvomon, metron kuljettajat ja viranomaiset.Logo ja esitteet

Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan käytöstä huoltokeskus@virve.com.

Logo (png)
VTP-logo-rgb-1000pxLogo (jpg)

VTP-logo-rgb-1000px
Täältä löydät esitteet kaikista päätelaitteistamme pdf-muodossa. Muistathan, että tietoja tuotteista löydät kuitenkin parhaiten Tuotteet-sivulta.

THR880i pdf-esite

TH9 pdf-esite

Th1n pdf-esite

TMR880i pdf-esite

THR9 Ex pdf-esite

P8GR pdf-esite