hero-uutishuone

Ajankohtaista

21.9.2017 10.40

VTP huolehtii myös elinkaarensa päähän tulleista päätelaitteista

Virve-puhelimen käyttöikä on pitkä, tarkista kuitenkin ohjeet elinkaarensa päähän tulleen laitteen hävittämiseen.

”Virve-puhelimen elämä on liian pitkä”, sanoo Virve Tuotteita ja Palveluja (VTP) luotsaava huoltopäällikkö Pekka Lehtimäki. Kommentissa on pilkettä silmäkulmassa.

Tetra-laitteet on tehty kovaan käyttöön. Suojausluokkana Virve-puhelimissa on IP65 eli luuri on roiskevesitiivis. Puhelin kestää myös pudotuksen noin kahdesta metristä.

Pitkä elinikä on sekä siunaus että synti. Lehtimäki kertoo, että Virven käyttäjillä on edelleen käytössä vuonna 2000 markkinoille tulleita käsiradioita eli Virve-puhelimia.

”Toivoisimme kiertoajaksi saman kuin esimerkiksi hälytysajoneuvoilla eli noin 3-4 vuoden välein. Huoltoja olisi hyvä tehdä vuoden välein, vaikka ei havaittavaa vikaa ei olisikaan ilmennyt. Suomen vaihtelevissa sääoloissa säädöt muuttuvat”, Lehtimäki kertoo.

Mitä tehdä vanhalle Virve-puhelimelle?

Elinkaarensa päähän tulleet Virve-radiot lähetetään Tampereelle huoltokeskukseen viimeiselle matkalle.

Huoltokeskuksessa laitteet kirjataan tuhottavien laitteiden listalle, laitteesta tyhjennetään parametrit sekä muut asiakkaan tiedot. Mikäli laite ei käynnisty tai tietojen poistaminen ei onnistu, tehdään laitteeseen vielä fyysisesti vahinkoa siten, ettei sitä voida väärissä käsissä enää tutkia.

Lisätietoja laitteiden hävittämisestä saat Huolto-sivulta ja huoltokeskus@virve.com


Palaa otsikoihinVideot

Virve on hyvä työkalu sekä sairaanhoidossa että ensihoidossa. Katso video Pohjois-Karjalan keskussairaalan Virve-käytöstä.
Virve on käytössä myös Helsingin metron valvomossa. Virve yhdistää muun muassa valvomon, metron kuljettajat ja viranomaiset.Logo ja esitteet

Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan käytöstä huoltokeskus@virve.com.

Logo (png)
VTP-logo-rgb-1000pxLogo (jpg)

VTP-logo-rgb-1000px
Täältä löydät esitteet kaikista päätelaitteistamme pdf-muodossa. Muistathan, että tietoja tuotteista löydät kuitenkin parhaiten Tuotteet-sivulta.

THR880i pdf-esite

TH9 pdf-esite

Th1n pdf-esite

TMR880i pdf-esite

THR9 Ex pdf-esite

P8GR pdf-esite