hero-uutishuone

Ajankohtaista

VTP:n suomalainen palvelu sai arvostetun Avainlippu-merkin

Virve Tuotteet ja Palvelut (VTP) on saanut Avainlippu-merkin Tetra-verkkoihin soveltuvien radiopäätelaitteiden huoltopalvelulle. VTP:n huoltokeskus huoltaa ja parametroi Virve-päätelaitteita ja lisälaitteita. Huoltokeskuksen puoleen voi kääntyä kaikissa Virve-radiopuhelimiin liittyvissä ongelmissa.

”Olemme ylpeitä suomalaisesta palvelustamme. Meillä on jo yli 20 vuoden kokemus huoltotoiminnassa,” huoltopäällikkö Pekka Lehtimäki kertoo.
 
”Tuntuu hyvältä saada Avainlippu juuri Suomen itsenäisyyden juhlavuonna. Avainlippu kertoo suomalaisesta palvelustamme ja se on meille selkeä kilpailuetu,” toimitusjohtaja Sami Orakoski sanoo.

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Avainlipun käyttöoikeuden myöntää hakemusten perusteella Avainlippu-toimikunta kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Merkin käyttöoikeuteen vaadittavat tiedot tarkistetaan yrityksiltä vuosittain. Lisää Avainlipusta voit lukea osoitteessa https://suomalainentyo.fi 
 
VTP:n huoltokeskus palvelee numerossa 0800 188 011 ja osoitteessa huoltokeskus@virve.com Olethan rohkeasti yhteydessä!
suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb

(Virve Tuotteet ja Palvelut on osa Suomen Erillisverkot -konsernia.)

Palaa otsikoihinVideot

Virve on hyvä työkalu sekä sairaanhoidossa että ensihoidossa. Katso video Pohjois-Karjalan keskussairaalan Virve-käytöstä.
Virve on käytössä myös Helsingin metron valvomossa. Virve yhdistää muun muassa valvomon, metron kuljettajat ja viranomaiset.Logo ja esitteet

Logomme ovat käytössäsi markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Logot ovat aina suomenkielisiä. Ilmoitathan käytöstä huoltokeskus@virve.com.

Logo (png)
VTP-logo-rgb-1000pxLogo (jpg)

VTP-logo-rgb-1000px
Täältä löydät esitteet kaikista päätelaitteistamme pdf-muodossa. Muistathan, että tietoja tuotteista löydät kuitenkin parhaiten Tuotteet-sivulta.

THR880i pdf-esite

TH9 pdf-esite

Th1n pdf-esite

TMR880i pdf-esite

THR9 Ex pdf-esite

P8GR pdf-esite