hero-yritys-1

Yhteys

Ota yhteyttä niin huoltoon kuin tuotteiden ostoon liittyvissä asioissa:


Virallista tietoa meistä

Myymme ja huollamme TETRA-verkkoihin soveltuvia radiopäätelaitteita, joita käytetään muun muassa virve-verkossa. Olemme valtuutettu Airbus-radiopäätelaitteiden myynti- ja huoltopiste Suomessa. 

Lisäksi myymme TETRA-päätelaitteisiin usean eri valmistajan lisälaitteita, esimerkiksi kantovälineitä ja nappikuulokkeita. Valmistamme myös itse erilaisia lisälaitteita kuten pöytälatureita, erikoiskaapeleita, pöytämikrofoneja ja asennussarjoja. Koulutamme asiakkaita puhelimien parametroinnissa ja päätelaiteasennuksissa.

Parhaat puolemme

Meillä on yli sadan vuoden kokemus TETRA-laitteiden myynnistä ja huollosta. Rinta rottingilla/ylpeänä voimme kertoa, että toimitimme Suomen ensimmäiset TETRA-päätelaitteet viranomaisille jo noin 20 vuotta sitten. 

Seitsemän hengen tiimillä hoidamme asiakkaiden toiveet ja tarpeet ripeästi ja huolellisesti. Kun soitat huoltokeskukseemme, puhelimeen vastataan Tampereen murteella. Palvelemme asiakkaita siis aina Tenolta Hankoon, vaikka toimipisteemme sijaitseekin Tammerkosken rannalla. Olemme täysin suomalainen yritys ja osa Suomen Erillisverkot -konsernia.

Meillä asiakas ei koskaan jää yksin, vaan olemme asiakkaan tukena koko laitteen elinkaaren ajan: huollamme, parametroimme ja hankimme lisävarusteita. Joustavuus on vahvuutemme. Teemme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaille, joille pelkkä tavanomainen ei riitä.

Tekijät

Sami Orakoski
Toimitusjohtaja
Pekka Lehtimäki
Huoltopäällikkö
Jussi Tienari
Huoltotiimin vetäjä
Marjo Toivola
Tekninen assistentti
Toni Leppänen
Tekninen asiantuntija
Jussi Nieminen
Tekninen asiantuntija
Ari Yli-Peltomaa
Tekninen asiantuntija